logo
Introductie
Algemene Informatie
Geschiedenis
Leden
Bestuur
Lidmaatschap
Bustochten
Clubwandelingen
2022
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Overig
Wandelingen Jo-Ne
Wandelingen in regio
Wandellinks
Wandelervaringen
In de kijker
Statistiek website
Gastenboek
Contact
Computerhulp
Sitemap
LAATSTE NIEUWS


Bezoekers vanaf maart 2008

Clubwandeling Jo-Ne, 20 september 2008.

 

 

 

Dit verslag wil ik beginnen met een opmerking van een ander clublid die zei:” Als je mooi weer wilt hebben, moet je de dag van de clubwandeling van Jo-Ne in de gaten houden” en zo was het. 

Op deze middag was het weer stralend herfstweer. De jasjes konden zowaar uit. Op de parkeerplaats achter de kerk in Epen was het verzamelen geblazen. Na lekker bijgekletst te zijn, vertrokken we via Kuttingen en de Heimansgroeve naar onze eerste rustplaats in het restaurant aan de Bosrand. Hier stond de koffie al te pruttelen en was de vla aangesneden.

Het eerste stuk van de wandeling was toch wel lekker pittig en steeg hier en daar flink omhoog, maar wat is het toch mooi in ons vijf sterren landschap. Je komt ogen te kort om al dit moois in je op te nemen (komt waarschijnlijk ook, omdat ik te veel ge-auw….. (je weet wel) heb).  Na de rust vertrokken we via Hurpesch a/d Geul terug naar de parkeerplaats in Epen. Dit stuk van de wandeling was ook bijzonder door de smalle paadjes, die parallel lopen aan de bosrand en een prachtig panorama bieden op het dal. Wat is dit geweldig. Terug in Epen dook iedereen weer in zijn auto en reed naar het restaurant waar de eerste rust was. In buffetvorm kon iedereen zijn honger stillen; dat was ook goed te merken, want plotseling werd het heel stil. Na dit voortreffelijk maal bedankte de voorzitter de eigenaar en de kok. 

Rest mij nog om alle leden van Jo-Ne te bedanken voor de sfeer en gezelligheid, waarin deze wandeling weer verliep. Ook Piet en Jef verdienen een dikke tien voor hun inzet en natuurlijk ben ik nog vele mensen vergeten. Die zijn bij deze bedankt.Verslag en foto's:  John Driesen, Jo Stevens en Jo Wetzelaer

 

Vervolg foto’s zie:  

Foto's Clubwandeling 2008 (1)

Foto's Clubwandeling 2008 (2)
Foto's Clubwandeling 2008 (3)
Verder
Top
Wandelclub Jo-Ne Vijlen  | Secretariaat: 06-38593533